Gi nytt liv til de gamle bildene dine.

Gi nytt liv til de gamle bildene dine.

Gi nytt liv til de gamle bildene dine.

Skanning av lysbilder, negativer og gamle bilder.

Vi har alle en eske liggende på loftet, i kjelleren eller innerst i et skap. Esker vi har samlet selv eller fått etter at slektninger som har gått bort. Disse eskene inneholder lysbilder, negativer og/eller analoge og gamle bilder. Hvem vet hva disse gamle skattene kan inneholde. Gjennom å reprodusere bildene og digitalisere de, gir det deg en mulighet til å mimre tilbake eller gjenoppleve en historie du husker, kanskje du også finner slektninger du ikke visste om?

Har du først funnet frem denne esken har du store muligheter til å digitalisere bildene. Markedet tilbyr mange muligheter for digitalisering i inn- og utland. Vi holder til sentralt i Trondheim og kan være behjelpelige med å hente bildene hjemme hos deg i nærområdet. Vi behandler dine minner med den største forsiktighet, og sørger for at du får best mulig resultat ut av de gamle minnene.

Vi tilbyr digitalisering av alle typer gamle bilder. Digitaliseringen gjør det mulig å organisere og rydde bildene i kronologisk rekkefølge for å få bedre oversikt over historien. Samtidig er digitale filer mulig å printe, enten som bilder, lerret, fotobøker eller fotobilder. 

Har du lysbilder, negativer eller gamle bilder du ønsker å digitalisere? Ta kontakt så blir vi enige om en løsning! 

Her er noen eksempler:
De skannede bildene her er hentet fra arkivet til fotograf Karl Halvorsen.