Profoto.no AS er en allsidig leverandør av fotograf- tjenester i Midt – Norge og med kontorer i Trondheim. Profoto.no AS  bistår deg fra idè til ferdig produkt.

Profoto.no AS er et lite selskap, med et dyktig nettverk av frilansere.

Profoto.no AS  er en aktør som leverer fotograf-tjenester, video, livestream til kunder i hele Trøndelag.

Med fokus på kunden.

Profoto.no AS  er en trøndelag basert fotograf – virksomhet med bred kompetanse og et godt fokus på kunden. I vår kundeportefølje finner du aviser, mediehus, bedrifter, arrangører og idrettslag. m.f.

Vår visjon er enkel. Vi skal være de fotografene du ønsker å jobbe sammen med, og som leverer kvalitet, hver eneste gang.

Vår hverdag består av å skape varierte og varige bilder. Vi tilbyr bilder av alle slag, og hjelper deg gjerne med ditt behov!

Etter at du som kunde har fått levert bildene ferdig redigert fra oss, skal du være så fornøyd med resultatet, at du vil anbefale oss videre. Vi ønsker å leve av våre kunders anbefalinger, og strekker oss alltid ekstra langt for å oppnå dette.

Vi gjør det meste innen fotografi og redigering. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss og forteller oss hva du trenger. Pris på tjenesten vil variere basert på hva slags type oppdrag det er snakk om, og varighet. Ta derfor kontakt med oss, så vil vi gi et uforpliktende tilbud på jobben.

Ta gjerne en titt i vårt galleri for å se på noen få utvalgte bilder fra tidligere oppdrag.

Vi følger utviklingen og jobber også med video, livestream og drone, Vi kan levere fotograf i hele Trøndelag.

Nyhet og reportasje

Med “blålys saker” og gravesaker som spesialområde.

Bedriftsportrett

Trenger din bedrift nye bilder til hjemmesiden? 

Profoto.no AS har eget studio i Trondheim. 

Vi kan også komme dit du / dere er.

Vi leverer alt fra profilbilder til produkter. 

Ta kontakt  så hjelper vi dere å få det rette uttrykket for å promotere deres bedrift. 

Begravelse

Gode bilder er flott minner og til god hjelp i sorgprosessen.

Vi har dyktige og profesjonelle fotografer som jobber etter \”rød\” tråd prinsippet. Våre fotografer skal være en skygge under bisettelsen.

Scene, sport og arrangement

Profoto.no AS  tilbyr 

Foto, fotografering, bilder samt alt innen live, video, film og studio oppdrag.

Filmprodkusjon med flerkameraproduksjon fra alle typer arrangementer slik som for eksempel konferanser, seminarer, messer, møter, events, kulturarrangement og idrettsarrangement. Vi har mobilt utstyr og kan i tillegg sette opp et «tv-studio» hvor som helst slik at du får laget den sendingen du ønsker. Vi påtar oss også videoproduksjoner som ikke streames live på internett, som for eksempel redigert studiosending eller presentasjonsvideoer. 

Kontakt oss med dine behov, så finner vi løsningen.

Profoto.no AS  er et fleksibelt foto og videoproduksjonsselskap. Vår kompetanse, organisering og vårt utstyr gjør at vi kan gi deg svært konkurransedyktige priser. Vi tilpasser oss dine behov og skreddersyr løsningene som passer for deg.

Profoto.no AS  har dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere.