Studio

Sentralt fotostudio i Trondheim

Fotostudioet.no er et topp moderne fotostudio som ligger sentralt i Trondheim. Studioet er perfekt for både profesjonelle fotografer og hobbyfotografer.

Utleie av fotostudio

Fotostudioet.no tilbyr utleie av fotostudio på times, halv og heldags basis. Du kan leie et av de to studioene, eller begge to. Studioene er utstyrt med alt du trenger for å ta perfekte bilder, inkludert lys, bakgrunner og rekvisitter.

Fotografering

Fotostudioet.no tilbyr også fotografering av alle typer arrangementer, inkludert bryllup, dåp, bursdager og firmaarrangementer. Studioet har erfarne fotografer som kan hjelpe deg med å ta bilder som du vil elske.

Print og skanning

Fotostudioet.no tilbyr også print og skanning av bilder. Du kan lage alt fra små bilder til store lerret i vårt moderne digitalt mørkerom.

Kontakt oss

For mer informasjon eller for å booke et studio, kontakt oss på e-post eller telefon.

Om oss

Fotostudioet.no er eid og driftet av Profoto.no AS. Profoto.no er en ledende leverandør av fotoutstyr i Norge.

Vår historie

Fotostudioet.no har en lang historie. Det første studioet ble etablert så tidlig som på 1970-tallet. I 2022 ble Pist Fotostudio etablert, og i 2023 slo de to studioene seg sammen under navnet Fotostudioet.no.

Våre verdier

Fotostudioet.no er opptatt av å tilby høy kvalitet og god service. Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde med våre produkter og tjenester.

Vi håper å se deg snart!